telefoon 06 - 54368426
mail info@rijschoolgumus.nl

Praktijk

 

Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets duurt even lang als een praktijkexamen. Tijdens deze toets word je beoordeeld en wordt er gekeken hoe je ervoor staat qua rijvaardigheid. Ook wordt er gekeken naar hoe je zelfstandig functioneert. Jouw instructeur rijdt mee. Na de Tussentijdse Toets krijg je advies over wat er nog kan verbeteren aan jouw rijgedrag. Mochten de bijzondere verrichtingen goed worden uitgevoerd tijdens deze toets, dan hoeft dit onderdeel niet opnieuw tijdens het Praktijk Examen. Deze toets kan alleen op aanvraag. 

Praktijk Examen

Het praktijkexamen duurt 55 minuten. Hiervan wordt een kwartier in mindering gebracht voor introductie en de uitslag. Wij zorgen voor de aanvraag van het praktijkexamen. Bij de examenaanvraag moet je je eigen examenverklaring invullen met vragen over je gezondheid. Deze zullen wij ook doorsturen naar het CBR.

Om deel te nemen aan het praktijkexamen moet je de volgende dingen meenemen:

- oproepkaart;
- geldig identiteitsbewijs;
- het ingevulde zelfreflectie formulier;
- tussentijds advies formulier (alleen als je een Tussentijdse Toets hebt afgelegd)

 

Machtig deze autorijschool met DigiD

Voordat de rijschool het praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor jou heeft gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch voor jouw rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met jouw DigiD.
DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. In de flyer van het CBR (http://www.cbr.nl/brochure/corpd930.pdf)  staat precies wat je moet doen om jouw rijschool te machtigen. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, lees dan eerst de machtigingsvoorwaarden 

Rijschool Gumus © 2011     |     Webdesign en hosting door Uitmuntend Webdesign